Concert Ozzy Osbourne @ Zone Arena, Bucuresti

27 Jul
2010

2 Octombrie 2010
Zone Arena, Bucuresti

Concertul lui Ozzy de la Zone Arena, din Bucuresti, de pe 2 octombrie 2010, face parte din turneul mondial, de promovare a noului sau album – SCREAM, ce a fost lansat pe 15 iunie.

Cariera lui Ozzy Osbourne se intinde pe patru decenii si muzica sa este la fel de semnificativa azi ca intotdeauna. In orice zi, muzica sa poate fi auzita la evenimente sportive, in filme, reclame TV, jocuri video sau pe propriul iPod. Ozzy nu e doar o legenda si un idol, e un pionier in genul sau muzical.

Daca cineva din presa trebuie sa-i citeasca biografia ca sa afle cate ceva despre Ozzy Osbourne, si-a ales gresit meseria!

Ozzy a fost mereu un inovator. El conduce, altii-l urmeaza. A fost primul front man care a parasit o trupa cu succes urias, pentru a urma o cariera solo cu un succes similar sau poate chiar mai mare. A fost primul artist care a avut propriul festival itinerant, rock/metal. A fost prima celebritate cu care s-a realizat un program TV din categoria ‘reality’. Fara dubiu, impactul lui Ozzy va fi resimtit de generatiile viitoare.

A deschis drumul pentru nenumarate trupe, oferindu-le sansa marii lansari, lundu-i cu el in turneu sau prin Ozzfest, festivalul sau de metale, care a implinit 13 ani. Ozzy a deschis drumul si pentru celebritati care azi au propriul show TV (desi nu suntem siguri ca doreste sa fie mentionat pentru asta).

Comment Form

top